Beers Weekend – Zaterdag 18 & Zondag 19 juni

Beers Weekend - Zaterdag 18 & Zondag 19 juniHooggeëerd publiek…, komt dat zien, komt dat zien… Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni staat heel Oostelbeers in het teken van het Beers Weekend, met dit jaar als thema “Circus”. De locatie is, zoals we al een paar jaar gewend zijn, aan de Driehoek (weiland van Jan Schellekens) in Oostelbeers. Zaterdagavond staat de quizavond gepland en zondag gaat in de ochtend, het Spellenspektakel van start met weer een aantal nieuwe en bekende spectaculaire spelen en een geheime ronde… Jong en oud zullen strijden om de wisselbeker en natuurlijk de sportieve eer.

Beers Weekend - Zaterdag 18 & Zondag 19 juniVoor het opgeven van een groep moet u het huis aan huis in de gaten houden, daar komt een datum op te staan, vanaf wanneer je een groep op kan geven. Dit kan via de deze site onder het kopje “activiteiten” via het inschrijfformulier.

De deelnemende groepen worden in 3 categorieën ingedeeld, namelijk: de Kindergroepen (alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van de basisschool), de tienergroepen (kinderen vanaf de basisschool tot en met 16 jaar) en de volwassenen (vanaf 16 jaar).

Een groep bestaat uit 10 personen en een captain. Bij opgave moet je de naam van de groep opgeven, de captain en in welke leeftijdscategorie de groep ingedeeld moet worden.

Quizavond zaterdag 18 juni

Op deze avond gaan we van start in de mooi aangeklede circustent, met de quizavond. Alleen de volwassen groepen zullen, naast hun sportieve prestaties tijdens het spellenspektakel, hun grandioze inzet moeten leveren aan de quizavond. Nadat de scores van de Quizavond en het Spellenspektakel zijn geteld, zal de winnaar van de volwassen groepen van het Beers Weekend op zondag bekend zijn.

Beers Weekend - Zaterdag 18 & Zondag 19 juniDe Quiz is in een aantal onderdelen verdeeld, zodat iedere deelnemer uit elk team mee kan (moet) doen. De categorieën zijn o.a.: muziek, sport, algemeen en een captains ronde. De Quiz zal in het teken staan van het thema: “Circus”. Daarnaast zal disco Rogo de muziek voor de avond verzorgen.

Uiteraard is de avond zeker niet alleen voor de deelnemers bedoeld.

IEDEREEN IS WELKOM DUS KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN…

De toegang is gratis en de avond begint om 20.00 uur.

Spellenspektakel zondag 19 juni

Beers Weekend - Zaterdag 18 & Zondag 19 juniHet Spellenspektakel staat op deze zondag ook in het teken van “CIRCUS”. Op het veld, gelegen aan de Driehoek zullen weer een aantal grandioze nieuwe spelen te zien zijn en een aantal spelen die ieder jaar weer op een spectaculaire wijze terugkomen. Ook volgt er een “geheime ronde”. Snelheid, kracht en behendigheid zijn nodig om op het eind van de dag met de eerste prijs naar huis te gaan. Elk team bestaat uit 10 personen en een captain. De kinderen en jongeren (leeftijdscategorie 1 en 2) maken een joker die in het teken staat van “CIRCUS”.

Natuurlijk is deze dag niet alleen voor deelnemers, ook voor bezoekers is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Het begint om 11.00 uur en om ongeveer 17.00 uur zal de laatste ronde starten.

DUS KOM ALLEMAAL NAAR HET CIRCUS TERREIN OM UW FAVORIETEN AAN TE MOEDIGEN!!!!

De prijsuitreiking is vroeg in de avond in de tent aan de Driehoek. Hopelijk wordt het een gezellige en sportieve dag voor de deelnemers en toeschouwers.

Deelname

Opgeven voor deze activiteit kan via het inschrijfformulier.

Organisatie

Fons Deenen Pierre Kolsters
Koen Deenen Jurgen Kolsters
Louis Deenen Berry van de Biggelaar
Luuk van Gestel Hans Das
Arie van Gestel Peter Willems
Rob Kolsters Joost Claasen
Moniek Kolsters Jos van Heerebeek

» ga terug naar het activiteiten overzicht.