Informatie voor bedrijven

De roefeldag van 2024 is op zaterdag 22 juni.

Elk jaar gaan er tijdens de Roefeldag ongeveer 300 kinderen uit de Beerzen roefelen oftewel snuffelen aan beroepen en hobby’s. De kinderen vinden het geweldig om een kijkje achter de schermen te nemen en zo op een speelse en actieve manier te onderzoeken hoe de grote-mensen-wereld in elkaar zit en te kijken wat ze eventueel willen worden. Voor de kinderen een leuke, gezellige en onvergetelijke dag.

Om de Roefeldag weer tot een succes te maken, zoeken wij bedrijven, hobbyisten en organisaties die zich maatschappelijk betrokken voelen en dat ook willen uitdragen. Het kan een verrassing zijn om uw eigen bedrijf eens door kinderogen te zien. Dankzij uw medewerking kunnen we veel kinderen een leuk, leerzaam en afwisselend programma blijven aanbieden en geniet u waarschijnlijk van het enthousiasme van de kinderen en hun begeleiders. Wilt u kinderen uit uw eigen gemeente iets leren, laten zien of laten doen op uw vakgebied, meld u dan aan!

Wordt uw bedrijf ook een van onze Roefelplaatsen?

Meld u dan aan! Heeft u liever eerst contact met het Roefelcomité, dat is mogelijk bij Joyce Harbers, e-mail roefeldagdebeerzen@outlook.com of via tel. 06-15295468. 

JA, wij verlenen graag onze medewerking aan de Roefeldag.

NEE, wij kunnen dit jaar helaas geen medewerking verlenen aan de Roefeldag