Beers WeEK 2012 logoekend – Spellenspektakel Zondag 17 juni

Helaas moeten we mededelen dat zaterdag 16 juni de quizavond zal vervallen van het Beers Weekend, omdat er te weinig volwassengroepen op hebben gegeven, maar zondag 17 juni gaat het Spellenspektakel van start en zullen er 7 kindergroepen en 2 tienergroepen van start gaan in de strijd om de wisselbeker.

Zondag 17 juni staat heel Oostelbeers in het teken van sport en spel, met als thema “EK Voetbal”. De locatie is, zoals we al een paar jaar gewend zijn, aan de Driehoek (weiland van Jan Schellekens) in Oostelbeers.
Het Spellenspektakel staat weer bol van een aantal nieuwe en bekende spectaculaire spelen en een geheime ronde… De kinderen en tieners zullen strijden om de wisselbeker en natuurlijk de sportieve eer.

Een groep bestaat uit 10 personen en een captain. Bij opgave moet je de naam van de groep opgeven, de captain en in welke leeftijdscategorie de groep ingedeeld moet worden.

De deelnemende groepen worden in 2 categorieën ingedeeld, namelijk:

de Kindergroepen (alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van de basisschool)

De tienergroepen (kinderen vanaf de basisschool tot en met 16 jaar).

IEDEREEN IS WELKOM

euro 2012 3

Spellenspektakel zondag 17 juni

Het Spellenspektakel staat op deze zondag ook in het teken van “EK Voetbal”. Op het veld, gelegen aan de Driehoek zullen weer een aantal grandioze nieuwe spelen te zien zijn en een aantal spelen die ieder jaar weer op een spectaculaire wijze terugkomen. Ook volgt er een “geheime ronde”. Snelheid, kracht en behendigheid zijn nodig om op het eind van de dag met de eerste prijs naar huis te gaan. Elk team bestaat uit 10 personen en een captain. De kinderen en jongeren (leeftijdscategorie 1 en 2) maken een joker die in het teken staat van “EK Voetbal”.

Natuurlijk is deze dag niet alleen voor deelnemers, ook voor bezoekers is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Het begint om 11.00 uur en om ongeveer 17.00 uur zal de laatste ronde starten.

DUS KOM ALLEMAAL NAAR HET BEERS STADION OM UW FAVORIETEN AAN TE MOEDIGEN!!!!

De prijsuitreiking is vroeg in de avond in de tent aan de Driehoek. Hopelijk wordt het een gezellige en sportieve dag voor de deelnemers en toeschouwers.

Deelname

Opgeven voor deze activiteit kan via het inschrijfformulier.

Organisatie

Fons Deenen Berry van de Biggelaar
Koen Deenen Hans Das
Luuk van Gestel Peter Willems
Rob Kolsters Joost Claasen
Kees van den Bosch Jos van Heerebeek

» ga terug naar het activiteiten overzicht.