ZATERDAG 15 EN ZONDAG 16 JUNI

Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni staat heel Oostelbeers in het teken van het Beers Weekend, met dit jaar als thema ……………………
De locatie is, zoals we al een paar jaar gewend zijn, aan de Driehoek (weiland van Jan Schellekens) in Oostelbeers.
Zaterdagavond staat de quizavond gepland en zondag gaat in de ochtend, het Spellenspektakel van start met weer een aantal nieuwe en bekende spectaculaire spelen en een geheime ronde….. Jong en oud zullen strijden om de wisselbeker en natuurlijk de sportieve eer.

Een groep bestaat uit 10 personen en een captain. Bij opgave moet je de naam van de groep opgeven, de captain en in welke leeftijdscategorie de groep ingedeeld moet worden.

De deelnemende groepen worden in 3 categorieën ingedeeld, namelijk:
de Kindergroepen (alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van de basisschool),
de tienergroepen (kinderen vanaf de basisschool tot en met 16 jaar) en
de volwassenen (vanaf 16 jaar).

Quizavond zaterdag 15 juni.

Bij genoeg aanmeldingen voor de oudere groepen zal er weer een quizavond worden gehouden. Alleen de volwassen groepen zullen, naast hun sportieve prestaties tijdens het spellenspektakel, hun grandioze inzet moeten leveren aan de quizavond. Nadat de scores van de Quizavond en het Spellenspektakel zijn geteld, zal de winnaar van de volwassen groepen van het Beers Weekend op zondag bekend zijn.

De Quiz is in een aantal onderdelen verdeeld, zodat iedere deelnemer uit elk team mee kan (moet) doen. De categorieën zijn o.a.: muziek, sport, algemeen en de captains ronde. De Quiz zal in het teken staan van het thema. Daarnaast zal disco ROGO de muziek voor de avond verzorgen.

Uiteraard is de avond zeker niet alleen voor de deelnemers bedoeld.

IEDEREEN IS WELKOM
DUS KOM KIJKEN!!
 
 De toegang is gratis en de avond begint om 20.00 uur.

Spellenspektakel zondag 16 juni.

 Zijn jullie sportief en niet moe te krijgen dan is het spellenspektakel wat voor jullie!!

Op het veld, gelegen aan de Driehoek zullen weer een aantal grandioze nieuwe spelen te zien zijn en een aantal spelen die ieder jaar weer op een spectaculaire wijze terugkomen. Ook volgt er een “geheime ronde”. Snelheid, kracht en behendigheid zijn nodig om op het eind van de dag met de eerste prijs naar huis te gaan.

Elk team bestaat uit 10 personen en een captain. De kinderen en jongeren (leeftijdscategorie 1 en 2) maken een joker die in het teken staat van het thema.

Natuurlijk is deze dag niet alleen voor deelnemers, ook voor bezoekers is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Het begint om 11.00 uur en om ongeveer 17.00 uur zal de laatste ronde starten.

Opgelet:
Aan het einde van de dag zal er ook dienstenveiling zijn georganiseerd door  de stichting minder validen. Hierbij zullen leuke en interessante materialen worden geveild.

 NOG EEN GOEDE REDEN OM JULLIE NU AL AAN TE MELDEN VOOR HET BEERS SPEKTAKEL WANT AANMELDEN KAN NU!!!!!

 opgeven kan hier : https://vakantiejeugdwerk.nl/aanmelden/?activiteit=beers-weekend

De prijsuitreiking is vroeg in de avond in de tent aan de Driehoek. Hopelijk wordt het een gezellige en sportieve dag voor de deelnemers en toeschouwers.

Organisatie:

  • Fons Deenen
  • Berry van de Biggelaar
  • Koen Deenen
  • Peter Willems
  •  Hans Das
  •  Joost Claasen
  •  Rob Kolsters
  • Kees van den Bosch
  • Luuk van Gestel
  • Jos van Heerebeek

» ga terug naar het activiteiten overzicht.