Zondag 11 augustus Dorpsfestival.

Eindelijk is het dan weer zover. We gaan het Dorpsfestival organiseren. De meeste Beerzenaren zullen het zich nog wel herinneren van ons geweldig jubileum jaar in 2007, maar voor degene die deze activiteit (nog) niet kennen, zullen we het toch maar even uitleggen.

Je probeert een groep van 10 personen of meer bij elkaar te krijgen, met een captain. Het maakt niet uit of je een groep maakt van familieleden, vrienden, buurtvereniging of een sportclub. Alle leeftijden kunnen meedoen, al komt het goed uit als je diverse leeftijden in je groep hebt, maar is dat niet noodzakelijk. s’ Morgens om 9.00 uur kom je een opdracht afhalen bij Café Het Dorpsplein. De opdracht kan van alles zijn, maar dat lees je op dat moment in de brief die in de envelop zit. Om 13.00 uur verwachten we jullie groep dan terug bij Café het Dorpsplein om de opdracht uit te voeren. We starten met een optocht door de kern van Oostelbeers, waarna we eindigen bij het Café het Dorpsplein, waar we, bij goed weer, buiten de podiumopdrachten van jullie kunnen bekijken, Ook zal er voor de captain een theoretische opdracht zijn. Er kunnen maximaal 12 groepen meedoen aan het Dorpsfestival,  groepen met minimaal 5 personen uit Oostelbeers hebben de voorkeur.

We hopen dat we weer ontzettend veel mensen op de been hebben en als je niet meedoet met een groep, kom dan kijken naar deze spectaculaire activiteit. De grote vindingrijkheid, waarmee een groep een opdracht uitvoert, is geweldig om te zien.

Geef je groep op, vóór 1 augustus. Na opgave krijg je van ons bericht terug over verdere deelname via het emailadres waarmee je hebt opgegeven.

*** UPDATE : Inmiddels zijn er 12 groepen ingeschreven !! We zijn zeer blij met deze grote belangstelling . Als je nu nog opgeeft kom je op de reserve lijst. Deze groep wordt benaderd als er een groep uit valt . ***

Inschrijfformulier Dorpsfestival:

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.