Dorpsfestival – 27 augustus

Zondag 27 augustus

Dit jaar is er weer een Dorpsfestival. Voor iedereen die het al kent geef je snel op, er kunnen maar 10 groepen meedoen.

Deze dag kun je meedoen met bv. je hele familie, buurt of vriendengroep.

Voor iedereen die het nog niet kent volgt hier een korte uitleg. Bij het Dorpsfestival krijgt iedere groep ’s morgens om 9.00 uur een opdracht die ze uit moeten beelden.

Bij iedere opdracht zitten enkele tips die terug moeten komen in de uitvoering tijdens de optocht die begint rond 13 uur. De opdrachten bestaan meestal uit bekende tv programma’s, musicals of bekende feesten.

Om 11.00 uur is er een theoretische opdracht. Hiervoor komt 1 lid per groep naar de Kerk. De opdracht is geheim. Wanneer deze geheime opdracht klaar is mag iedereen weer terug naar de eigen groep.

Rond 13.00 uur start de korte optocht door Oostelbeers bij de Kerk. Zorg dat je op tijd bent met je groep. Tijdens de optocht worden de opdrachten en de extra tips uitgebeeld. We hopen op mooi weer en veel publiek langs de kant bij de optocht.

Wanneer de optocht klaar is dan verzamelen we weer bij de Kerk.

Hierna verzorgt iedere groep nog een optreden op het podium. Dit optreden wordt door de groep zelf bedacht en uitgevoerd. Ook hier hopen we op veel publiek, zodat de groepen nog meer hun best zullen doen.

Wanneer alle groepen hun optreden hebben gehad volgt er een prijsuitreiking.

Hierna hopen we dat het nog een hele tijd gezellig blijft bij de Kerk.

 

Wij kijken er naar uit om U allemaal te treffen ergens tijdens dit feestweekend. Tot dan!!

Opgeven voor het dorpsfestival kan door een mail te sturen naar robkolsters@hotmail.com Maximaal 10 groepen kunnen meedoen en opgeven kan tot 1 augustus. Dus geef je snel op want vol = vol!!

 

 

» ga terug naar het activiteiten overzicht.