Hallo griezelboys en girls!!

Zoals alle andere jaren komt er ook dit jaar weer een griezelig leuke activiteit aan. Deze wordt gehouden op donderdagavond 21 augustus. Ook dit jaar dus GRIEZELAVOND(geen nacht).

De griezelavond is bedoeld voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de St. Joseph school en voor de Oostelbeerse kinderen van dezelfde leeftijd die niet in Oostelbeers op school zitten. Voor deze groep kinderen is er begeleiding geregeld. Je wordt op de griezelavond om 19.30u verwacht op het pleintje bij de beukenhaag. Als je je op hebt gegeven krijg je in de week voor de griezelavond een briefje met wat je mee moet nemen en wat juist niet. Je hoeft dit jaar ook niet geschminkt of verkleed te komen. Hier gaan we die avond zelf mee aan de slag. Want we gaan de griezels tijdens de griezeltocht natuurlijk wel net zo hard terug laten schrikken!! Rond een uurtje of 1 is de griezelavond afgelopen en worden jullie thuis gebracht of evt. opgehaald. (dit staat nog ter discussie en wordt t.z.t. duidelijker)

Sinds een paar jaar kun je ook meelopen als je jonger bent! Dus zit je lager dan groep 6 en wil je toch meelopen? Spreek met vriendjes of vriendinnetjes af, maak een groepje en vraag een papa of mama om mee te lopen. Dan heb je vast een voorproefje voor als je straks zelf mee mag met de griezelavond.

Deze groepjes moeten ZELF voor begeleiding zorgen (verplicht!).

 

Wil je meedoen? Geef je snel op!

OPGEVEN KAN VIA: l.vangestel@outlook.com !!!!!!!!!

 

Tot griezels!

Organisatie: Luuk, Maartje, Bram en Jolijn.

» ga terug naar het activiteiten overzicht.