HERFSTACTIVITEIT 16 OKTOBER 2013

Hallo allemaal,
over enkele weken is het alweer herfstvakantie.
En omdat VJO dan altijd een activiteit organiseert hebben wij natuurlijk al zitten brainstormen.
En daar is dit jaar een dagje “Duinoord” ( in Helvoirt) uitgekomen op woensdag 16 oktober.

met alle kinderen uit ons Oostelbeersje van 4  t/m  14 jaar, gezellig toch?!

“Duinoord” bestaat uit een mooi/uitgebreid klimpark voor groot en klein  en daarnaast zeker voor de jongere kinderen een leuk speelpark. Het klimpark heeft een groot klimparcour (vergelijk met klimrijk) voor kinderen vanaf 1.30m en daarnaast een kleiner parcour voor de jongere kinderen.Wat helemaal bijzonder en natuurlijk ook gezellig en lekker  is, is dat we de hele dag gratis mogen eten en drinken zoveel als je maar wil!!!!!!!!!! (dus jullie hoeven niets mee te nemen)

De kosten zijn:   € 5.00 voor kinderen t/m 6 jaar en € 10.00 voor  7 jaar en ouder, ook ouders.Betaling via bankreknr. 120277999 t.n.v. Kemps- v. Oosterhout.

We vetrekken om 10.00 u met eigen vervoer  bij “de Wok”  (zodat hopelijk  Oostelbeers als  1e in het klimpark kan duiken) en gaan om  18.00 u (als onze buiken goed rond zijn)  het park weer verlaten.

Opgave voor ma. 7 okt. via het onderstaande inschrijfformulier en geef door of je zelf met de auto komt,en of je dan nog lege plaatsen over hebt,  of dat je met iemand afspreekt zodat de auto dan gevuld is. We willen natuurlijk zo efficiënt mogelijk rijden. Ook is het mogelijk je kinderen onder begeleiding van iemand anders mee te laten gaan.

Voor info zie site: www.duinoord.nl    en bij “klimbos duinoord”  kun je het klimpark bekijken. Duss…….geef je maar op en dan zullen wij wel eens laten zien hoe GROOT ons Oostelbeersje kan zijn!

Groetjes en tot dan….
Wim,  Joan,  Mieke en Jackelien (voor info 5143193)     

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.