HERFSTACTIVITEIT 2017

Herfstactiviteit Vakantiejeugdwerk Oostelbeers

Op maandag 16 oktober is er weer een herfstactiviteit voor alle Oostelbeerse kinderen die op de basisschool zitten. Dit jaar is het thema Ridders en Prinsessen. Wil jij een stoere ridder zijn of die prinses waar iedereen van droomt, dan mag je in de herfstvakantie naar Hokkie Neffe Stokkie komen (Hoogeindseweg 23-25, terrein oude brandtoren). We gaan daar weer leuke spelletjes doen en natuurlijk weer iets leuks knutselen. Ook thuis mag je alvast aan de gang, want het is de bedoeling dat iedereen een schatkist maakt van een lege schoenendoos (grootte schoenendoos maakt niet uit) en deze meebrengt. Vergeet niet je naam op de schatkist te zetten, want degene die de mooiste schatkist maakt, kan een prijsje winnen. (Ook als je geen zin hebt om thuis te knutselen, dan toch graag een lege schoendoos meebrengen).

De middag begint om 13:00 uur en rond 16:15 uur sluiten we de middag gezamenlijk af. Het zou leuk zijn als je vader of moeder er dan ook bij zou kunnen zijn, want dan wordt de prijswinnaar bekend gemaakt van de mooist geknutselde schatkist en de prijswinnaar van de ballonnenwedstrijd die gehouden is tijdens ons feestweekend t.b.v. 60 jaar bestaan VJO.

Om 16:30 uur is de middag dan afgelopen.

Opgeven kan t/m 8 oktober via de site www.vakantiejeugdwerk.nl en er zijn geen kosten aan verbonden. Als je vader of moeder het leuk vindt om deze middag te helpen, dan horen wij dit graag. Dit kunnen ze aangeven op het inschrijfformulier op de site.

Wij hebben er al veel zin en hopen dan ook veel Oostelbeerse ridders en prinsessen te ontmoeten tijdens deze middag.

 

Organisatie VJO

Joan, Danielle, Mo, Wim, Wendy en Jackelien     

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.