Op woensdag 17 oktober 2018 is er weer een herfstactiviteit voor alle Oostelbeerse kinderen die op de basisschool zitten. Dit jaar is het thema Hollands Glorie. Ben jij ook trots op ons mooie landje, dan mag je in de herfstvakantie naar Hokkie Neffe Stokkie komen          (Hoogeindseweg 23-25), terrein oude brandtoren. We gaan deze middag terug in de tijd en gaan typisch hollandse spelletjes doen. En natuurlijk gaan we weer iets leuks knutselen. Trek oude kleren aan die vies mogen worden.

De middag begint om 13:00 uur en rond 16:15 uur sluiten we de middag gezamenlijk af. Het zou leuk zijn als je vader of moeder er dan ook bij zou kunnen zijn, want dan kan je nog even laten zien wat jullie deze middag allemaal gedaan hebben.

Opgeven kan t/m 8 oktober en er zijn geen kosten aan verbonden. Als je vader of moeder het leuk vindt om deze middag te helpen, dan horen wij dit graag. Dit kunnen ze hieronder aangeven op het aanmeldformulier bij opmerkingen.

Tevens zijn we nog op zoek naar kleding  Ot en Sien stijl  (kindermaat) en klompjes (maat 25 tm 40). Heeft er iemand op de zolder nog wat liggen wat we mogen lenen, dan horen we dat graag?

 

Organisatie VJO

Joan, Danielle, Mo, Wim en Jackelien

Aanmeldformulier:


    (* verplicht veld)

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.