Herfstactiviteit Vakantiejeugdwerk Oostelbeers 2022

woensdag 26 oktober aanstaande is er weer een herfstactiviteit voor alle Oostelbeerse kinderen die op de basisschool zitten. Ook dit jaar maken we een verdeling tussen de kinderen van de onderbouw en bovenbouw.

Onderbouw

De kinderen van de onderbouw worden die dag om 14.00 verwacht bij het Hokkie neffe Stokkie. Daar maken we de groepjes bekend en worden de kinderen met een begeleider op pad gestuurd. Ze gaan op zoek naar puzzelstukjes die in het bos verstopt zijn. En ook dit jaar moeten ze goed opletten. Er lopen namelijk spotters door het bos!! Naast het zoeken van de puzzelstukjes mogen ze dus niet gespot worden. Weer een middag vol spanning en plezier.

Om 17:00 sluit de bovenbouw aan. We zullen dan gezamenlijk met alle kinderen en begeleiders eten.

Rond de klok van 18:00 sluiten we het programma voor de onderbouw af en kunnen ze opgehaald worden.

Bovenbouw

De kinderen van de bovenbouw worden deze dag om 17:00 verwacht bij het Hokkie neffe Stokkie. Daar zullen ze eerst samen met de kinderen van de onderbouw en begeleiders gaan eten. Wanneer de kinderen van de onderbouw naar huis zijn gaan we de groepjes bekend maken. Ieder groepje gaat op pad met een opdracht. Maar let onderweg goed op want je mag niet gespot worden!! Bij terugkomst bij het Hokkie is het kampvuur aan om daar wat lekkers te nuttigen en te relaxen met z’n allen na een intensieve, maar hopelijk leuke avond.

Opgeven

Je kunt je opgeven tot en met 23 oktober via het inschrijfformulier op de site (binnenkort). Voor deze dag zoeken we nog begeleiders en bakkers. Dus mochten er ouders zijn die het leuk vinden om te helpen kunnen ze dit aangeven via het inschrijfformulier. Alle hulp is welkom!

Aan de herfstactiviteit zijn geen kosten verbonden.

Mocht je nog vragen hebben kun je deze altijd stellen aan iemand van de organisatie.

Wij hebben er in ieder geval al zin in!!

Organisatie Herfstactiviteit VJO 2022

Martje, Karin, Mo en Dorian

Vakantie Jeugdwerk Oostelbeers


    (* verplicht veld)

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.