Tieneractiviteit – Dropping – Donderdag 18 oktober

Hee Boys en Girls!

Nadat deze activiteit een paar jaar niet is doorgegaan, willen we dit jaar toch een tieneravond organiseren voor de jeugd uit Beers die in de 1e, 2e of 3e klas van de Middelbare school zit.dropping
We gaan lekker chillen en bijkletsen met iedereen die je al een tijdje niet meer hebt gesproken, aangezien jullie niet allemaal bij elkaar in dezelfde klas zitten als “vruuger” op de basisschool. Daarnaast gaan we jullie droppen in ???? en zullen jullie zelf de weg terug moeten vinden?? 🙂 een heuse dropping, zoals ze dat noemen.
We verwachten jullie op donderdagavond 18 oktober, nadat de zon is weggezakt achter de horizon (20u @ beukenhaagpleintje)

Wat je mee moet nemenveiligheidsvest

  • Veiligheidsvestje
  • Telefoon (minstens 1 per groepje)
  • Goeie wandelschoenen
  • Regenpak (als het weer er om vraagt)

Wat mag je NIET meenemen: Zaklamp!

Bij aanvang van de avond worden er groepjes gevormd, dit mag je eventueel ook zelf doen.
De regels en afspraken zullen bij aanvang van deze avond goed doorgenomen worden en we zullen extra aandacht schenken omtrent “veilig over straat gaan”.

Opgeven kan via het inschrijfformulier. Dit kan tot uiterlijk tot 9 oktober!!

Je krijgt rond 10 oktober op het e-mailadres waarmee je hebt aangemeld, een mailtje terug of het door gaat of niet. Hopelijk zijn er genoeg aanmeldingen en kunnen we er een super leuke avond van maken.

Groetjes:
Sanne en Jolijn

» ga terug naar het activiteiten overzicht.