Hallo kinderen uit de Beerzen,

Dit jaar hebben we een primeur voor het kamp! Waar normaal gesproken alleen kinderen uit Oostelbeers mee mogen, hebben we besloten om vanaf dit jaar ook de kinderen uit Middelbeers en Westelbeers uit te nodigen. Hieronder is alvast de belangrijkste informatie te vinden:

Wanneer is het kamp?

Van zaterdag 23 juli tot en met zaterdag 30 juli.

Waar is het kamp?

Neer (Limburg)

Hoe gaan we naar het kamp?

Groep 7 en 8 gaan op de fiets. Groep 6 wordt gebracht met de auto (door de ouders), ze moeten wel een fiets meenemen.

Tot wanneer kan ik mezelf opgeven?

Dit kon tot en met 12 juni.

Mogen mobieltjes mee?

Nee, er zijn genoeg activiteiten en materialen om jezelf de hele dag bezig te houden. Voor noodgevallen kan de leiding gebeld worden. Uitwisseling van de nummers, of het maken van een groepsapp kan tijdens de volgende bijeenkomst op woensdag 13 juli in de Kerk.

Voor de ouders die niet bekend zijn met het kamp en die de informatiebijeenkomst van 31 mei niet bij hebben kunnen wonen hierbij nog in het kort een uitleg.

De kinderen hebben elke dag activiteiten zoals een fotozoektocht, fietstocht, playbackavond, bosspel of een dagje zwemmen. De jongens slapen in een zaal en de meiden in een andere zaal, op bedjes van Vakantie Jeugdwerk Oostelbeers. De leiding bestaat uit jongens en meiden van minimaal 18 jaar en hebben veelal zelf de ervaring van een week kamp. De staf (die het kamp regelen) bestaat uit personen die afgelopen jaren als leiding zijn mee geweest. De leiding en staf hebben een eigen slaapgedeelte.

De kinderen mogen max. €15 aan zakgeld meenemen, graag in munten. Dit wordt bij de staf ingeleverd na aankomst in Neer. Er zijn 2 of 3 dagen waarbij ze na een activiteit stoppen bij de supermarkt om hun eigen voorraad van fruit en groenten aan te vullen (of snoep, chips en frisdrank als ze dat toch liever hebben). Voor de activiteit kunnen ze dan bij ons aangeven hoeveel geld ze mee willen hebben voor de boodschappen. Ontbijt, lunch en avondeten wordt door ons ingekocht.

Heeft je kind een allergie of moeten er medicijnen ingenomen worden? Geef dit dan aan ons door tijdens de bijeenkomst op 13 juli.

Hier is een document met extra informatie zoals de spullen die (minimaal) meegenomen moeten worden en voor de groep 6’ers een formulier voor de ouders of en wanneer ze kunnen rijden (zie pagina 3 van het document).

Let op: vertrektijd zaterdag bij de kerk in de brief klopt niet: het moet zijn zaterdag 9:00 uur.

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens staan in de bijlage.

Update 2022-07-13: Het Kampboekje staat bij deze ook online.

Groetjes,

Roos Deenen
Job Kerstens
Rick Hoppenbrouwers

» ga terug naar het activiteiten overzicht.