Hallo kinderen uit de Beerzen,

Na het grote succes van vorig jaar waarbij we met een mooie club van 50 kinderen een super toffe week hebben gehad, gaan we dit komende zomer minimaal evenaren!

Let op: de inschrijving is gesloten, want we zitten vol.

Wanneer is het kamp?

Van zaterdag 15 juli tot en met zaterdag 22 juli.

Waar is het kamp?

Someren-Heide

Hoe gaan we naar het kamp?

Groep 7 en 8 gaan op de fiets. Groep 6 wordt gebracht met de auto (door de ouders), ze moeten wel een fiets meenemen.

Tot wanneer kan ik mezelf opgeven?

Dit kan tot en met 12 juni, maar momenteel zitten we vol.

Mogen mobieltjes mee?

Nee, er zijn genoeg activiteiten en materialen om jezelf de hele dag bezig te houden. Voor noodgevallen kan de leiding gebeld worden. Uitwisseling van de nummers, of het maken van een groepsapp kan tijdens de volgende bijeenkomst op woensdag 28 juni in de Kerk.

Voor de ouders die niet bekend zijn met het kamp hierbij nog in het kort een uitleg.

De kinderen hebben elke dag activiteiten zoals een fotozoektocht, fietstocht, playbackavond, bosspel of een dagje zwemmen. De jongens slapen in een zaal en de meiden in een andere zaal, op bedjes van de accommodatie (stapelbedden). De leiding bestaat uit jongens en meiden van minimaal 18 jaar en hebben veelal zelf de ervaring van een week kamp. De staf (die het kamp regelen) bestaat uit personen die afgelopen jaren als leiding zijn mee geweest. De leiding en staf hebben een eigen slaapgedeelte.

De kinderen mogen max. €15 aan zakgeld meenemen, graag in munten. Dit wordt bij de staf ingeleverd na aankomst in Neer. Er zijn 2 of 3 dagen waarbij ze na een activiteit stoppen bij de supermarkt om hun eigen voorraad van fruit en groenten aan te vullen (of snoep, chips en frisdrank als ze dat toch liever hebben). Voor de activiteit kunnen ze dan bij ons aangeven hoeveel geld ze mee willen hebben voor de boodschappen. Ontbijt, lunch en avondeten wordt door ons ingekocht.

Heeft je kind een allergie of moeten er medicijnen ingenomen worden? Geef dit dan aan ons door tijdens de bijeenkomst op 28 juni.

Op deze pagina vind je een document met extra informatie zoals de spullen die (minimaal) meegenomen moeten worden en voor de groep 6’ers een formulier voor de ouders of en wanneer ze kunnen rijden (zie pagina 3 van het document).

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens staan in de bijlages.

Groetjes,

Rick Hoppenbrouwers

Bijlagen:
Brief aan de kinderen

Kampboekje 2023

» ga terug naar het activiteiten overzicht.