Kleine bustocht – Woensdag 13 juli

Kleine BustochtOmdat de kleine bustocht dit jaar niet in dezelfde week als het kamp valt, kunnen alle kinderen uit Oostelbeers van 0 t/m 12 jaar (tot en met groep 8) zich opgeven voor de Kleine Bustocht. Vorig jaar hebben we met de hele groep genoten van een mooi dagje uit in Irrland en door de vele leuke reacties hebben we besloten het dit jaar nog een keer over te doen.

Op woensdag 13 juli vertrekken we om 9.00 uur met de bus naar: “De boerderij-belevenis-oase”. Irrland in Kevelaer-Twisteden (in Duitsland, net over de grens tussen Venlo – Nijmegen). Afstand +/- 100 km.

Kleine BustochtHier vind je indrukwekkende natuurbelevenissen in combinatie met oorspronkelijke creatieve spelen voor jong en oud. Het boerenpretpark biedt meer dan 70 attracties en geweldige overdekte speelschuren (6.000m2). Waar je kunt ravotten, modderen, spelen in hooi en stro, rennen, rijden, glijden, springen, ruiken, dieren, beleven, klimmen, lef hebben, lachen, plezier hebben, nat worden, met water experimenteren en ravotten, onder palmen ontspannen, voelen, in de zon zitten, bouwen, fantasie ontwikkelen, verdwalen, genieten, luieren en, en, en… echt teveel om op te noemen. Ook zijn er vele overdekte hutjes met barbecuemogelijkheden, waar wij natuurlijk ook onze frikadellen/hamburgers op gaan bakken. Dus voor broodjes frikadel/hamburg, met/zonder zorgen wij!

Dat is pure recreatie, avontuur en plezier

Kleine BustochtHet is zeker de moeite waard om de folder via de site www.irrland.de te downloaden (flyer) om een indruk te krijgen van het park. En kijk eens via deze site naar de foto’s van vorig jaar. Het park is ondertussen alweer uitgebreid.

Belangrijke tips:

  • Als je ongestoord plezier in en met de natuur wilt hebben, raden we oude kleding aan
  • Meenemen: badkleding/handdoek/evt. waterschoenen en reserve kleding
  • Er is de mogelijkheid om skelters te lenen m.b.v. 1-euro-munten. Dus evt. per kind meenemen. (winkelwagensysteem)
  • Vergeet je legitimatie niet
  • Zorg zelf voor de lunch en de tussendoor versnaperingen. (voor de duidelijkheid: wij zorgen alleen voor broodjes frikadel/hamburger. Er is een kiosk aanwezig waar koffie, fris, ijs friet enz. te koop is)

Deelname & Kosten

Eigen bijdrage € 10,00 per persoon, voor alle kinderen 0 t/m 12 jaar en hun begeleiders. De entree, broodjes frikadel/hamburger en de busreis zijn inbegrepen.

We vertrekken om 18.00 uur vanaf het park naar huis en hopen dan rond +/- 19.00 uur weer in Oostelbeers te zijn.

Opgeven via het inschrijfformulier. Graag per omgaande betalen op bankrekening nr 69.28.13.071, op naam van: Van Heerebeek-Verhagen te O.W.Middelbeers o.v.v. namen van alle deelnemers.

Opgave voor 1 juli a.s. !!!

Planning

Vertrek naar Irrland: Woensdag 13 juli om 09.00 uur
Opstapplaats: Cafe ’t Dorpsplein te Oostelbeers
Belangrijk: Denk aan je legitimatie
Terug in Oostelbeers: +/- 19.00 uur (18.00 uur vertrek uit park)

Organisatie

Jackelien de Bie – 013-5143193
Wim Deenen – 013-5141444
Joan van Heerebeek – 013-5144456
Mieke Kemps – 013-5142786

DENK AAN UW LEGITIMATIE

» ga terug naar het activiteiten overzicht.