Spellenspektakel 22 juni:

Natuurlijk is er na het succes van afgelopen jaar, ook dit jaar weer een spellenspektakel. Dit jaar niet op Vaderdag, maar op zondag 22 juni. Op het weiland aan de Driehoek in Oostelbeers worden weer een tiental spellen opgebouwd. Snelheid, kracht en behendigheid zijn nodig om, aan het einde van de dag, met de eerste prijs naar huis te gaan. Jong en oud strijden om de wisselbeker en natuurlijk de sportieve eer. Elk team bestaat uit minimaal 10 personen en een captain.  De kinderen en jongeren maken voorafgaand een joker die ingezet kan worden bij één van de spellen. Tevens levert de meest originele joker extra punten op!

Natuurlijk is deze dag niet alleen leuk voor de deelnemers, ook voor de bezoekers is het meer dan de moeite waard! De dag begint om 11.00 uur en om ongeveer 17.00 uur start de laatste ronde.

Nadat de scores van het Spellenspektakel bij elkaar opgeteld zijn, worden de winnende teams bekend gemaakt. De prijsuitreiking is vroeg in de avond in de tent aan de Driehoek. Hopelijk wordt het ook dit jaar weer een gezellige en sportieve dag voor de deelnemers en toeschouwers.

 

 

 

» ga terug naar het activiteiten overzicht.