Spellenspektakel 21 juni 2015

 

Dit jaar weer terug op Vaderdag: een nieuwe editie van het spellenspektakel 2015. Dit jaar gaan de kinderen weer strijden om de fel begeerde wisselbeker. Gaat deze naar Oostelbeers of Middelbeers??

 

Zijn jullie sportief en niet moe te krijgen dan is het spellenspektakel wat voor jullie!!

Op het veld, gelegen aan de Driehoek zullen weer een aantal grandioze nieuwe spelen te zien zijn en een aantal spelen die ieder jaar weer op een spectaculaire wijze terugkomen. Snelheid, kracht en behendigheid zijn nodig om op het eind van de dag met de eerste prijs naar huis te gaan.

 

Een groep bestaat uit minimaal 10 personen en een captain. Bij opgave moet je de naam van de groep opgeven, de captain en in welke leeftijdscategorie de groep ingedeeld moet worden.

 

De deelnemende groepen worden in 3 categorieën ingedeeld, namelijk:

  • de Kindergroepen (alle kinderen vanaf groep 3 t/m 8 van de basisschool van Oostelbeers en Middelbeers),
  • de tienergroepen (kinderen vanaf de basisschool tot en met 16 jaar) en
  • de volwassenen (vanaf 16 jaar).

Alle groepen dienen een joker te maken, dit om in te zetten bij een van de spellen.

 

Natuurlijk is deze dag niet alleen voor deelnemers, ook voor bezoekers is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Het begint rond de klok van 11.00 uur en om ongeveer 17.00 uur zal de laatste ronde starten.

 

 

IEDEREEN UIT HEEL DE BEERZEN MAG MEEDOEN DUS

MELD JE NU AAN VOOR HET SPELLENSPEKTAKEL 2015 (is mogelijk tot 14 juni)

 

De prijsuitreiking is vroeg in de avond in de tent aan de Driehoek. Hopelijk wordt het een gezellige en sportieve dag voor de deelnemers en toeschouwers.

 

Organisatie: Fons Deenen,Berry van de Biggelaar, Koen Deenen, Peter Willems, Hans Das, Rob Kolsters, Kees van den Bosch, Jos van Heerebeek, Luuk van Gestel.

 

 

 

 

 

» ga terug naar het activiteiten overzicht.