Griezelovernachting – Donderdag 18 & vrijdag 19 augustus

Hallo jongens en meisjes,

GriezelovernachtingOok dit jaar ontbreekt de griezeltocht en -overnachting zeker niet in ons programma. De spoken en griezels kunnen niet wachten tot jullie er allemaal zijn om in de avond je de stuipen op het lijf te jagen. We gaan weer lekker griezelen in de avond / nacht van 18 op 19 augustus.

De griezeltocht is voor iedereen, echter onder de 10 jaar (dus kinderen tot en met groep 5) mogen alleen met de griezeltocht meelopen onder begeleiding. Per groepje van 5 à 6 kinderen is maar één begeleider nodig, spreek samen met vriendjes en vriendinnetjes af welke papa of mama mee gaat griezelen.

De griezelovernachting is voor de kinderen van groep 6, 7, en 8. Voor deze leeftijd kinderen is begeleiding tijdens de griezeltocht en -griezelovernachting geregeld door het Vakantie Jeugdwerk en hoeft er geen ouder mee.

Natuurlijk komt ook dit jaar iedereen verkleed, bijvoorbeeld als spook of heks. Voor de best verklede hebben we een enge verrassing. Op donderdag 18 augustus worden jullie om 19.30 uur verwacht op het veldje bij de Beukenhaag. Voor de kinderen die in groep 6, 7, of 8 zitten is de overnachting de volgende morgen om 9.00 uur afgelopen.

Wat moet je meebrengen

Slaapzak, pyjama, toiletspullen, washandje, handdoek en een jas of warme trui voor ’s avonds bij het kampvuur.

Deelname

Wil je meedoen met de griezeltocht en/of overnachting, geef je dan voor 25 Juli op via het inschrijfformulier.

TOT GRIEZELS,

Niek, Koen, Jolijn & Sanne

» ga terug naar het activiteiten overzicht.