Herfstactiviteit Vakantiejeugdwerk Oostelbeers 2023

Op woensdag 18 oktober aanstaande is er weer een herfstactiviteit voor alle Oostelbeerse kinderen die op de basisschool zitten.

ONDERBOUW

De kinderen van de onderbouw worden die dag om 14:00 uur verwacht bij het Scoutinggebouw in Middelbeers. Daar maken we de groepjes bekend en worden de kinderen met een begeleider op pad gestuurd. Dit jaar gaan ze een tocht lopen waarbij ze onderweg grappige en ludieke opdrachten moeten doen. Een middag dus in het teken van plezier! Om 16:30 worden de groepjes terug verwacht bij het Scoutinggebouw. De kinderen van de bovenbouw komen dan pas aan. We zullen dan met alle kinderen en begeleiders gezamenlijk eten. Rond de klok van 18:00 uur is het programma voor de kinderen van de onderbouw voorbij. Voor de kinderen van de bovenbouw start de avond pas!

BOVENBOUW

De kinderen van de bovenbouw worden deze dag om 16:30 uur verwacht bij het Scoutinggebouw in Middelbeers. Ze zullen dan eerst eten, samen met de kinderen van de onderbouw en de begeleiders. Wanneer de kinderen van de onderbouw naar huis zijn en het eten een beetje gezakt is, worden de avondspellen bekend gemaakt. En dat allemaal in het donker! Als dit allemaal gelukt is, dan hebben ze het wel verdiend om effe te chillen. Lekker warm bij het kampvuur, muziekje erbij, wat chips marshmallows en cola!

OPGEVEN

Opgeven kan tot en met 13 oktober via de site van vakantiejeugdwerk Oostelbeers. Mocht je vragen hebben, dan kun deze stellen bij de organisatie. Aan de herfstactiviteit zijn geen kosten verbonden. Deze dag kunnen we niet zonder hulp van ouders!! We hebben ouders nodig om de groepjes van de onderbouw te begeleiden en/of die willen zorgen dat er om 17.00 broodjes hamburgers en frikandellen gegeten kunnen worden. Kun je ons helpen dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier.

Wij hebben er al veel zin in en hopen dan ook op een grote opkomst!

Organisatie Herfstactiviteit VJO 2023

Martje, Ilse, Wendy, Karin en Dorian

Vakantie Jeugdwerk Oostelbeers














    (* verplicht veld)

    » ga terug naar het activiteiten overzicht.